Akorda Onderwijsdienstverlening heeft zich door jarenlange ervaring kunnen ontwikkelen tot een specialist op het gebied van dienstverlening in het onderwijs administratie onderwijsbureau
HRM inzet geschiedt op basis van de behoefte van de wensen van het schoolbestuur en de fase waarin het bestuur in kwestie zich bevindt. Behoefte kan liggen op strategisch vlak (voorbeeld: uw bestuur heeft behoefte aan HRM-beleid wat ziekteverzuim betreft), maar kan net zo goed liggen op tactisch vlak van HRM (bijvoorbeeld: implementatie HRM instrumenten).

Onze HRM dienstverlening kan uit verschillende disciplines bestaan. HRM ondersteunt de strategische koers van het schoolbestuur en helpt bij het invoeren van deze strategie. HRM is daarmee de schakel tussen totale strategie van het schoolbestuur en uitvoering. Door verschillende HRM instrumenten in te richten binnen het schoolbestuur, welke ondersteunend zijn aan de strategische koers. Hierbij helpt het de individuele medewerker de doelen van het schoolbestuur te begrijpen, te leren en te implementeren. HRM kan ingezet worden om medewerkers en leidinggevenden te stimuleren, uit te dagen, te motiveren en te ondersteunen in hun ontwikkeling.