Akorda Onderwijsdienstverlening heeft zich door jarenlange ervaring kunnen ontwikkelen tot een specialist op het gebied van dienstverlening in het onderwijs administratie onderwijsbureau
Akorda heeft haar diensten uitgebreid met HRM. Deze uitbreiding is ontstaan op basis van input van klanten van Akorda.

Veel van onze klanten gaven aan dat hun schoolbestuur te klein is voor een eigen afdeling personeelszaken, maar te groot om de personeelszaken in eigen beheer te doen. Kortom, de behoefte is er wel maar de specifieke expertise die nodig is voor HRM is niet aanwezig op het niveau van het bestuurskantoor.

De vele wijzigingen binnen de verschillende wetgeving (Wet Werk en Zekerheid, arbowetgeving, hernieuwde CAO) maken dat deze expertise nu juist meer dan ooit nodig is.

Akorda heeft daarom haar diensten uitgebreid met een extra dienstverlening op HRM gebied. Als u behoefte heeft aan een betaalbare ondersteuning wanneer u dat wilt, dan kan dat middels een afspraak met ons. De dienstverlening kan bestaan uit een opdracht, project, detachering of anderzijds. Voor HRM dienstverlening kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..